Mieszkaniaa

Rozmowy o muzyce.

Moderator: Ekipa Forum

Mieszkaniaa

Postprzez fight » 2 lutego 2025, o 17:58

W moim domu od zawsze mówiło się, że co swoje, to swoje. Nie mam na razie dzieci, ale jednak chcę zainwestować zebrane pieniądze tak, by z pewnością móc sobie powiedzieć, że zrobiłam dobry interes. Na przyszłość będę miała również zabezpieczenie. No i jakie apartamenty pod inwestycje warto rozważyć?
fight

Re: Mieszkaniaa

Postprzez filia » 2 lutego 2025, o 19:18

Jak sądzicie, czy pompy energooszczędne do co muszą być kolosalnie drogie? Zaczęłam się nad tym mocno zastanawiać i jak na razie to w ogóle nie sprawdzałam innych opcji. Nie znam się jednak na wycenie, dlatego dobrze będzie to wspólnie rozważyć. Kto wie, może akurat się to nam sprawdzi.
filia

Re: Mieszkaniaa

Postprzez fight » 22 lutego 2025, o 14:35

Jestem ciekawa, jak widzicie siebie w najbliższym czasie. Ja na przykład zdecydowanie jestem za inwestycją w nieruchomości, dlatego interesują mnie apartamenty nad jeziorem mazury , Jak już poświęcić się jednemu, to czemu oszczędzać. Chcę, żeby to było miejsce na poziomie, dlatego zdecydowanie wybieram po prostu najlepsze oferty.
fight

Powrót do Muzyka